Politică

Victor Ciorbea se intilneste cu simpatizantii PNTCD Vrancea

Raluca Manolache
24 mai 2011 1068 vizualizări
Fostul premier Victor Ciorbea din perioada guvernarii CDR este asteptat joi in Vrancea, la o intilnire cu membrii organizatiei PNTCD Vrancea

Intilnirea se va desfasura la Casa de Cultura "Leopoldina Balanuta" Focsani, dupa care liderul taranist isi va continua vizita in organizatiile din zona Moldovei. "Dupa ce in anul 2004, dupa alegerile locale, s-a retras de la conducerea partidului, raminind simplu membru si lasind locul lui Gheorghe Ciuhandu care avea sa fie ales Presedinte la Congresul extraordinar din luna august, Victor Ciorbea a decis in noiembrie 2010 sa revina in activitatea partidului, fiind sustinut printre altii de Ion Diaconescu, Surorile lui Corneliu Coposu, Gheorghe Ciuhandu, Radu Sirbu. In acest sens, Victor Ciorbea s-a implicat in procesul de reunificare a partidului si a decis sa candideze la functia de presedinte, la Congresul Extraordinar de Unificare al PNTCD, din data de 18.06.2011", se arata intr-un comunicat al PNTCD Vrancea, organizatie care sustine ferm reunificarea partidului. La aceasta intilnire sint asteptati membrii de partid dar si simpatizantii, fostii detinuti politici, precum si reprezentanti ai asociatiilor civice. Victor Ciorbea va sustine si o conferinta de presa, iar in drum spre Bacau va face un popas la Adjud. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 11 ore, 36 minute, 58 secunde
Jbanghiul este un pui de camila fatat mort.S-a dus PNTCD-ul odata cu ultima suflare a lui Coposu.Ciorbea,ca si Pavelescu,n-are nici un viitor politic.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.