Politică

Gabriel Burghelea, respins de la Primaria Tulnici

Iulia Crețu
4 mai 2011 2014 vizualizări
Biroul Electoral Comunal Tulnici a validat dosarele de candidatura pentru Primaria din localitate pentru trei persoane: Ion Buture - USL, Alin Olteanu - PDL si Valentin Bizna - independent.

Cel de-al patrulea candidat, Gabriel Edmond Burghelea, a fost respins pentru ca dosarul nu respecta normele in vigoare. Acesta are dreptul sa faca contestatie la Judecatoria Focsani. "Am terminat procedura de examinare, de admitere sau de respingere a dosarelor si avem trei candidaturi admise si una respinsa, a domnului Burghelea. Dosarul sau nu era completat conform prevederilor legale, nu avea toate documentele in original, iar rubricatia listei de sustinatori nu respecta prevederile. Probabil dosarul a fost intocmit in graba pentru ca si pentru declaratia de avere si de interese au fost folosite formulare dintr-o lege abrogata si nu respectau actuala lege 176/2010", ne-a declarat juristul Mircea Moise, presedintele BEC Tulnici. Alegerile pentru functia de primar au loc pe 22 mai, campania electorala urmind a incepe pe 7 mai, simbata. La Judecatoria Focsani s-au depus ieri si doua contestatii: silvicultorul Gabriel Burghelea contesta neaceptarea dosarului sau de catre Biroul Electoral de Circumscriptie iar PDL contesta candidatura lui Valentin Bizna, care s-a trecut independent desi e membru democrat liberal. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.