Politică

Si-a facut Oprisan treaba? Blaga: Nu prea!

Doina Ganea
2 mai 2011 1070 vizualizări
Ex-ministrul Administratiei si internelor, pedelistul Vasile Blaga, a fost la mijlocul saptaminii trecute intr-o vizita electorala la organizatia PDL Vrancea.

Cu acest prilej, Blaga a declarat printre altele ca el a ramas prieten cu toti cei cu care a lucrat cit a fost in Adminstratia Centrala, inclusiv cu presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, despre care presa a sustinut ca ii este apropiat de pe vremea cind a blocat ferm operatiunea de schimbare din functie a baronului. "Eu nu am partipriuri cu nimeni. Am ramas prieten cu toti cei cu care am lucrat in administratie si care si-au facut treaba", a spus Vasile Blaga. Intrebat de jurnalistii vrinceni daca si Oprisan si-a facut treaba, Vasile Blaga a raspuns: "Nu prea!". Aflat in cursa pentru presedintia PDL, Vasile Blaga a incercat la Focsani sa adune cit mai multe voturi pentru Congresul din 14 mai, care va pune fata in fata cele doua tabere din interiorul PDL. Amicitia lui Vasile Blaga cu Marian Oprisan nu este de neglijat, stiuta fiind apropierea aripii Blaga de PSD si sustinerea pe care acesta o are din partea social-democratilor de cind a fost demis din fruntea MAI. La un moment dat, Oprisan a declarat in presa ca "Blaga este cel mai bun ministru de Interne pe care l-a avut Romania". (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 16 ore, 58 minute, 1 secunda
Daca-si facea bine treaba Oprisan lua 100% la alegeri, sau macar vreo 90%. Asa cu 51% cam slabut, e loc de mai bine. Dar ar trebui si Blaga sa-l ajute mai mult daca nu e multumit de rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.