Politică

Boc sustine ca aloca bani fara culoare politica

Doina Ganea
2 mai 2011 1103 vizualizări
Premierul spune ca nu agreaza schimbul de drumuri , in materie de reparatii

Premierul Emil Boc a anuntat vineri la Focsani, cu prilejul unei intilniri de partid, ca judetul nostru are la dispozitie 100 de milioane de euro pentru investitii in infrastructura prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii derulat prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Primul ministru a mai spus ca acesti bani, contrar opiniilor liderului PSD Vrancea Marian Oprisan, se aloca nediscriminatoriu fiecarui judet. "Nu ne intereseaza culoarea politica. Ca o forma de respect pentru oamenii acestui judet banii au fost distribuiti echitabil. Indiferent cine zice acest lucru ar face bine sa se uite la hotaririle de guvern, sa analizeze si sa centralizeze datele din 2000 incoace. Sa se verifice cit s-a alocat pina acum in Vrancea comparativ cu alte judete. Din nefericire toate administratiile PD sau PDL au fost profund dezavantajate pina in 2008. De atunci toate datele sint echilibrate si aceleasi sume au fost alocate si altor judete", a sustinut premierul Emil Boc, raspunzind astfel la o intrebare din partea presei locale. Cu acest prilej seful executivului a mai anuntat ca s-au alocat sume importante de bani pentru repararea unor drumuri judetene fara sa se tina cont de culoarea politica a primarului, cum ar fi: DJ 205 K Racoasa "" Marasti, PSD, CJ Vrancea "" 500.000 de lei, DC 93 Vrincioaia "" Plostina, Vrincioaia - 1.931. 300 lei sau DJ 204 G Suraia, care a primit 290.400 lei. Premierul a subliniat ca aceste sume au fost alocate in functie de starea grava a drumurilor si ca orice tentativa de din partea conducerii administratiei judetene de a negocia la schimb cu alte drumuri nu are sorti de izbinda. "Banii au fost alocati in functie de necesitati si prioritati. Asa ceva nu negociem", a spus seful Executivului. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.