Politică

Si liberalii ies la aer de 1 Mai

Ziarul de Vrancea
30 apr 2011 663 vizualizări
Tineretul National Liberal (TNL) Vrancea va invita astazi in fata Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia pentru a da spaga pentru cultura .

Tinerii vor sa faca o invitatie la lectura si dialog, in dorinta de a apropia focsanenii, chiar si formal, "de starea de gratie a omului inteligent si cult, capabil deci, pentru binele sau dar si al «cetatii», sa discearna intre autentic si falsitate, intre «lumina» si «tenebre», intre «a sti» si a folosi tertipurile care lasa impresia stiutului", dupa cum transmit tinerii liberali. Membrii TNL si-au propus astfel "sa mituiasca intru cultura", adica sa utilizeze o practica reprobabila pentru un scop cit se poate de nobil.

"Proiectul nostru nu are nimic machiavelic, chiar daca s-ar putea spune ca scopul scuza si in acest caz mijloace, fiind mai curind o reactie civica care isi striga disperarea - o disperare "sfinta" indraznim sa credem - prin intermediul tot mai discreditatei politici. Din acest motiv, ca niste politicieni in devenire ce sintem, ne poate fi adusa acuza balacarelii in sosul aceleiasi demagogii descumpanitoare, sau, in cel mai bun caz, putem fi suspectati, nu fara o indreptatita doza de indoiala, de situarea, "doctrinar" vorbind, in plina "erezie" politica, asemenea unor "cathari" ai bunului simt", detaliaza juniorii din PNL. Liberalii organizeaza duminica, de 1 Mai, si o petrecere "la iarba verde", pe malul lacului de la Balesti, unde se va organiza si o partida de pescuit incheiata cu un gratar. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.