Politică

Partenerul Sorinei Placinta, in conducerea a doua spitale bucurestene

Iulia Crețu
22 apr 2011 2652 vizualizări
Medicul urolog Viorel Bucuras a fost numit director medical la Spitalul CF 2, acolo unde soprana Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte din cauza unei infectii intraspitalicesti

Medicul urolog Viorel Bucuras, partenerul de viata al senatorului PDL de Vrancea Sorina Placinta, a fost numit in fruntea Spitalului CF 2 din Bucuresti. Acesta a fost numit si in conducerea Spitalului de Urologie "Burghele", tot din capitala, Bucuras fiind membru in Consiliul de Administratie al unitatii, dupa cum noteaza presa centrala. Ascensiunea profesionala a medicului urolog, care are de anul trecut o relatie asumata cu Sorina Placinta, prim-vicepresedinte PDL Bucuresti, este legata si de conexiunile pe care medicul din Timisoara le are cu partidul in care este inscrisa si partenera sa, PDL. Numirea lui Viorel Bucuras la CF 2 a ridicat semne de intrebare, mai ales ca unitatea apartine Ministerului Transporturilor, condus de Anca Boagiu. Spitalul a ramas fara conducere dupa ce fostul director medical a demisionat. "Viorel Bucuras este director medical din 5 aprilie 2011. Ne-am gindit la dinsul pentru ca este cel mai tinar profesor de urologie din tara si un tip extrovertit, iar prezenta dinsului va duce la imbunatatirea sectiei de urologie. Mai mult, ne va permite un mai bun control asupra sectiei ATI (terapie intensiva), cea care presupune cel mai mare consum de resurse", a declarat managerul spitalului CF 2, Serban Bucur. In Consiliul de Administratie al Spitalului de Urologie "Burghele", Bucuras a ajuns dupa ce presedintele CA, Florina Muha, si-a dat demisia, propunerea pentru partenerul Sorinei Placinta fiind facuta pe 14 aprilie de consilierii generali ai PDL. Senatorul Sorina Placinta scria in urma cu citeva luni pe blogul personal de relatia sa cu Viorel Bucuras. "Si eu si profesorul Viorel Bucuras trecem printr-o perioada extrem de grea a vietii noastre. Si impreuna si separat. Formam un cuplu de citeva luni si in acest scurt timp Dumnezeu ne-a incercat in multe feluri. Viorel Bucuras este un medic de renume european, un om care a salvat multe vieti, un specialist care se bucura de aprecierea confratilor de breasla din intreaga lume, un profesor universitar care indruma generatii de viitori medici si un om pe care viata mi l-a scos in cale atunci cind mi-a fost mai greu si m-a daruit lui sa-i fiu sprijin intr-o perioada la fel de grea din viata sa", scria Sorina Placinta. Cei doi s-au afisat impreuna la mai multe evenimente mondene si in Focsani, dupa ce Placinta a divortat de suedezul Stefan Sobota. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.