Politică

Potrivit raportului de activitate, Bacinschi are doi ani de in-activitate

Iulia Crețu
5 apr 2011 890 vizualizări
2010 a fost pentru primarul Focsanilor un an de asteptare pentru ca, din pacate, in cea mai mare parte, proiectele nu au putut fi derulate .

Decebal Bacinschi recunoaste prin raportul de activitate prezentat la finele lunii aprilie consilierilor ca in 2010 nu s-a facut nimic, fiind caracterizat ca un "an al asteptarilor". Asta cu toate ca raportul despre nimic al primarului se intinde pe 100 de pagini, avind adaugat si raportul institutiilor subordonate Consiliului Local. "As spune despre 2010 ca a fost un an in care am continuat pregatirea de proiecte pentru finantari cu fonduri europene, in conditiile in care veniturile proprii s-au redus substantial, iar valoarea mare a subventiei pentru energia termica a produs dezechilibre in alte sectoare", scrie Bacinschi in raport. Senin, primarul scrie ca in 2010 nu a facut nimic, dar ca a cautat sa faca si nu a gasit"¦ bani. "A fost un an de asteptare pentru ca, din pacate, in cea mai mare parte, proiectele nu au putut fi derulate. Nu au putut fi derulate datorita intirzierii in acordarea imprumutului dar si datorita procedurilor si proceselor greoaie de evaluare si contractare a altor proiecte", mai spune Bacinschi. "Va prezint raportul nostru de activitate cu constiinta faptului ca multe din cele propuse nu au fost realizate dar si cu satisfactia ca, in conditiile dificile intimpinate, am facut ceea ce am considerat ca este oportun pentru a mentine serviciile la un nivel acceptabil si pentru a deschide perspectiva de dezvoltare in anul 2011", se scuza edilul sef. Raportul de (in)activitate al primarului din 2010 ii urmeaza celui tot de (in)activitate din 2009, si el un an de criza. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.