Politică

Liderul PC spune ca Celmare candideaza pentru Primaria Focsani

Ciprian Fânaru
4 apr 2011 1139 vizualizări
Nu e Sapunaru, e Celmare. Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat ieri la Congres mai multi posibili candidati ai partidului la alegerile locale din 2012, mentionindu-l pe Tudor Ciuhodaru pentru primaria Iasi, Ion Vasile pentru presedintia Consiliului Judetean Buzau si pe Eugen Durbaca pentru Primaria Galati.

Constantin a spus ca pentru Primaria Focsani va candida generalul (r) Ionel Celmare. Conservatorii s-au reunit duminica intr-un Congres extraordinar, delegatii urmind sa aleaga presedintele executiv al partidului si secretarul general. La eveniment au fost prezenti, printre altii, Crin Antonescu si Ecaterina Andronescu. Fost sef la Penitenciarul Focsani si apoi adjunct la Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Ionel Celmare este propunerea PC pentru primaria Focsani. PC face parte insa dintr-o coalitie, Uniunea Social Liberala, alaturi de PSD si PNL, liberalii avansind numele deputatului Nini Sapunaru ca varianta pentru candiadatul unic la primarie din partea USL. Potrivit unor surse politice, in urmatoarea perioada se va face un sondaj de opinie in rindul focsanenilor pentru a se vedea care este cel mai popular dintre candidatii propusi de cele trei partide. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739361 zile, 7 ore, 59 minute, 44 secunde
Da este adevarat ca ne trebuie o schimbare. Ar trebui data militaria jos din pod.Merita sa fie primar dar cu o conditie:SA FIE CORECT.
, acum 739361 zile, 7 ore, 59 minute, 44 secunde
Trimbitata canditatura a lui Sapunaru la Primarie ,dac nu este o gluma este o mare imbecilitate a USL in general si a PNL in mod special ! Acest individ cu aere de parlamentar si politician,s-a citeste integral
, acum 739361 zile, 7 ore, 59 minute, 44 secunde
PLECA AI NOSTRI VIN AI VOSTRI NOI, ...RAMINEM TOT CA PROSTI !Mafia nu dispare !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.