Politică

Conturile din declaratiile de avere dau batai de cap

Ziarul de Vrancea
19 mar 2011 908 vizualizări
Publicarea cifrelor din declaratiile de avere, in cadrul mai multor articole ZdV, nu i-a lasat indiferenti pe oamenii politici sau pe functionari.

Primarul Vasile Vatra de la Gugesti a trimis pe adresa redactiei o scrisoare in care mentioneaza ca depozitul bancar pe care il are in declaratia din 2010, de 67.000 lei, a fost deschis la BRD in urma cu cinci ani, in 2006, cu o valoare de 65.070 lei, la care s-au adaugat dobinzile aferente. "Este un cont deschis in 2006, in urma activitatii agricole pe care o realizam, nu sint un hot sau un imbogatit peste noapte", ne-a precizat primarul de la Gugesti, care in cea mai recenta declaratie de avere, din anul 2010, nu a mentionat anul deschiderii acestui cont. Probleme a avut si Delia Brutaru Mihailisca, consilier juridic in cadrul Serviciului Juridic de la Consiliul Judetean, dupa ce sefii, cunoscutii si rudele i-ar fi reprosat ca are conturi "babane". In cea mai recenta declaratie de avere Delia Brutaru are declarate trei conturi deschise in anul 2010 cu 63.000 lei, nu euro, asa cum dintr-o eroare a aparut in materialele publicate pe tema averilor functionarilor. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.