Politică

Alegeri fara surprize la organizatia de femei a PNL

Iulia Crețu
4 mar 2011 1925 vizualizări
Duminica, PNL si PC Vrancea vor parafa colaborarea in cadrul ACD

Simbata, de la ora 10.00, in sala de festivitati de la Cris Market din cartierul Sud din Focsani vor avea loc alegerile la Organizatia Judeteana de Femei a PNL Vrancea. La intrunire sint asteptate in jur de 300 de membre liberale care ii vor oferi, pentru inca un mandat, votul la presedintie, profesoarei Anisoara Aioanei, consilier judetean PNL. Pina acum, aceasta a lucrat cu o echipa de conducere formata din Cerasela Carmen Calfa, Maricica Cirnoiu, Aurelia Neagu, Lenuta Popa si Elena Aluculesei. La alegeri va participa si Svetlana Preoteasa, vicepresedinte la Organizatia Nationala a Femeilor Liberale, fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in guvernarea Tariceanu. "Doresc sa avem o echipa cu performante mari la nivelul judetului nostru si vom identifica persoanele care sa si faca ceea ce spun. Cred ca femeile liberale din Vrancea vor consolida pozitia partidului si sint sigura de sprijinul pe care acestea il vor acorda colegilor care se pregatesc de alegerile din 2012", a precizat Anisoara Aioanei. Pentru un scurt speech, la alegeri este asteptat si deputatul Nini Sapunaru, care in aceeasi zi va participa la Braila la Liga Alesilor Locali ai PNL din regiunea de Sud-Est, eveniment la care vor lua parte primarii, viceprimarii si consilierii judeteni si locali ai partidului. Si tot in acest week-end, conducerile PNL si PC Vrancea vor semna protocolul de colaborare judetean in cadrul Aliantei de Centru Dreapta. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 15 ore, 24 minute, 6 secunde
mai lasati-ne cu baba asta traficanta de functii si aduceti sange prospat d-lor liberari sau cum e turcul si pistolul !!!! halal politica !!!
, acum 739393 zile, 15 ore, 24 minute, 6 secunde
Ma mira ca nu candideaza niciuna din cumnatele,cu fuste lungi si colorate,lui Ninisor ? "Tanara speranta" Aioanei arata cat de garbovit si aproape de "pensie" este PNL-ul din Vrancea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.