Politică

Placinta - politici externe si afaceri europene, Mitrea - la regulament

Iulia Crețu
3 mar 2011 745 vizualizări
Senatorii Romaniei si-au negociat componenta comisiilor permanente de la Camera, 17 astfel de grupuri, cu unul in plus destinat Afacerilor Europene.

De altfel, senatorul PDL de Vrancea, Sorina Placinta, face parte din doua comisii, cea pentru Politici Externe, care este condusa de social democratul Titus Corlatean si in cadrul careia Placinta este colega cu liberalul Crin Antonescu si udemeristul Marko Bela. Senatorul Placinta este membru si in noua comisie creata, cea pentru Afaceri Europene, condusa de reprezentantul UNPR, Ovidiu Marcutiu. Celalalt senator de Vrancea, social democratul Miron Mitrea este vicepresedinte in Comisia pentru regulament de la Senat. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 16 ore, 44 minute, 35 secunde
Chiar asa de cretini ne credeti pe toti?!AFACERILE NU TIN CONT DE CULOARE POLITICA!!!!!asa ca nu .......nici unu s-a saturat inaca de banii pe care ia furat si mai vrea.Mi se face scarba cand citesc citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.