Politică

Conservatorii se imbata cu apa rece la motiunea pe Codul Muncii

Iulia Crețu
3 mar 2011 753 vizualizări
Desi nu au sustinerea majoritatii pentru a trece motiunea, conservatorii sustin ca nu vor negocia tradari democrat-liberale sau udemeriste

Opozitia mai incearca o motiune, desi este constienta ca la numar de voturi nu reuseste sa stringa destule pentru darimarea Guvernului Boc. Prezent marti la Focsani pentru a-l instala ca presedinte al PC pe Ionel Celmare, seful conservatorilor la nivel national, Daniel Constantin, nu a fost foarte convingator in privinta sanselor de reusita ale motiunii de cenzura pe seama Codului Muncii. Constantin a precizat ca motiunea are sustinere populara, sindicatele si patronatele aducind critici dure actului pe marginea caruia Guvernul isi va angaja raspunderea pe 8 martie. "Este pentru prima data cind un act asa de important, cum este Codul Muncii, nu este agreat nici de sindicate, nici de patronate, mai mult decit atit, mare parte din obiectiunile pe care le au sint comune, ceea ce ne facem sa credem ca este pentru prima data cind o astfel de motiune va beneficia de un suport popular, civic, atit de important din partea acestora. Daca motiunea de cenzura nu va trece, ne asteptam in perioada urmatoare ca dl Basescu sa propuna schimbarea dlui Boc. Soldatul disciplinat si-a facut datoria si trebuie schimbat. In momentul in care vor veni cu o noua propunere, in Parlament vor avea problema si pentru a intruni numarul de voturi "" 236, pentru o noua investitura. Sint doua oportunitati prin care sa incercam si sa facem tot posibilul sa schimbam aceasta guvernare. Noi stim ce avem, cele trei partide care formeaza USL, (n.r. ca numar de voturi) si parlamentarii la Putere ar trebui sa vina in fata cetatenilor in 2012 sa le spuna, avind constiinta curata, ca au facut tot ce a depins de ei ca lucrurile sa mearga bine. Daca va ginditi la negocieri si alte lucruri de genul acesta, nu cred ca este cazul. Vom merge in fata parlamentarilor sa-i convingem cu textul motiunii, cu nimic altceva", a precizat Daniel Constantin. Si tocmai din acest motiv, motiunea are un final asteptat. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 12 ore, 48 minute, 46 secunde
DANIEL CONSTANTIN presedinte PC din RO. cu candidati la primaria focsani impinsi de algoritmul politic egal cu 0 !! Toti o apa si un pamant !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.