Politică

Se mai lustruieste o sefie pentru PDL, la Prestatii Sociale

Ziarul de Vrancea
17 feb 2011 1739 vizualizări
Si la Directia Agricola se da concurs pentru sef la Serviciul inspectii

Agentia Nationala a Functionarilor Publici anunta ca in martie se "recruteaza" sef la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Vrancea, o institutie condusa in acest moment interimar de Petre Cernat. In trecut, pe la sefia acesteia s-au perindat Daniela Oprea si Carmen Chitic, sotia sefului PDL Marasesti, Valerica Chitic, dar si Claudia Ionescu, pe vremea cind social-democratii guvernau cu pedelistii. Acum, neoficial se vorbeste ca pe placuta de sef va scrie Vicentiu Miheci, fost subprefect, actual sef de cabinet al prefectului Ion Oprea. Pe linga conducerea AJPS Vrancea, pe 16 si 18 martie se vor desemna si sefii la Alba, Arad, Bacau, Bistrita-Nasaud, Cluj, Constanta, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Olt, Prahova, Satu-Mare, Timis si Vilcea. Examenul care se va sustine la ANFP va consta in proba scrisa si, ulterior, interviu. Cei interesati si care beneficiaza de sustinere politica isi pot depune dosarele de examen in 20 de zile de la publicarea anuntului in Monitorul Oficial (aparut luni, 14 februarie). Actualul director, Petre Cernat, a preferat sa fie rezervat in privinta inscrierii sale pentru ocuparea functiei publice de conducere vacanta de director executiv la Prestatii Sociale. "Este o optiune personala si nu am de gind sa o comunic. Omul se mai poate razgindi pina in martie cind este concursul. Si daca ma duc si daca nu ma duc, oricum nu voi spune. E liber sa participe oricine la concurs", ne- a declarat Petre Cernat, directorul interimar al AJPS Vrancea. Tot luna viitoare, dar pe 15 si 17 martie, la ANFP se va da examen pentru ocuparea functiei de sef Serviciu inspectii, implementare politici si statistici agricole din cadrul Directiei pentru Agricultura. Deconcentrata este condusa de Costica Neata, un director PDL cu vechime. Foarte probabil, pe postul de la inspectii va veni tot un apropiat al partidului la guvernare. (I. CRETU, S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 4 ore, 44 minute, 8 secunde
Da lui Costica Neata , redactia Zdv, nu-i publica ,,Declaratia de avere '' si cea de Interese? Cea mai dura cred ca ar cea de Datorii! Nu-si mai vede capu saracu! Cred ca va avea soarta lui Ierbasu!
, acum 739391 zile, 4 ore, 44 minute, 8 secunde
POATE FARA RELATII SI MITA CINEVA COMPETENT OR VOR GASI......
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.