Politică

Rodicile conduc femeile PSD la Focsani si Panciu

Iulia Crețu
4 feb 2011 3250 vizualizări
Organizatia de femei a PSD Panciu si-a ales ieri conducerea. Doamnele social democrate au considerat ca este oportun sa aiba continuitate, conferindu-i inca un mandat profesorului Rodica Watkins, aceasta fiind si consilier local in Legislativul din Panciu

La alegeri a participat si deputatul PSD de Panciu, notarul Ciprian Nica. Acesta a comentat ca Watkins merita sa mai primeasca un mandat si ca va avea linga ea o echipa de vicepresedinti tineri, care sa pregateasca viitoarele confruntari politico-elegante. Rodica Watkins a fost profesoara de matematica la Liceul Ioan Slavici, renuntind la invatamint pentru afaceri si politica la inceputul anilor 2000. In campania de la locale din 2004, a fost acuzata ca prin intermediul magazinului pe care-l are in Panciu, a impartit alimente ca "mita electorala". Acuzatiile nu au fost insa dovedite. A fost casatorita cu fostul inspector scolar de matematica Jorj Watkins. Intimplator, si organizatia judeteana a PSD Vrancea este condusa tot de un consilier local, de aceasta data de la Focsani, si tot Rodica, dar Boboc. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 9 ore, 41 minute, 51 secunde
Multe felicitari, Rodica! Ai calitati deosebite de conducator, o minte foarte ascutita si ma bucur ca esti apreciata.Iti dorim mult succes.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.