Politică

Ponta il trimite pe Oprisan sa-l picheteze pe Trasculescu

Iulia Crețu
31 ian 2011 978 vizualizări
Membri PSD Vrancea vor picheta astazi, incepind cu ora 15.00, sediul PDL de pe b-dul Independentei din Focsani, dupa cum se va intimpla in intreaga tara, asa cum a anuntat ieri liderul social democrat Victor Ponta.

Membri PSD Vrancea vor picheta astazi, incepind cu ora 15.00, sediul PDL de pe b-dul Independentei din Focsani, dupa cum se va intimpla in intreaga tara, asa cum a anuntat ieri liderul social democrat Victor Ponta. Demersul PSD vine dupa ce presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost retinut de DNA, iar recursul sau va fi judeca astazi. Ponta cere pesedistilor sa picheteze sediile PDL pentru a le cere portocaliilor "sa nu mai faca dosare politice si sa lase legea sa se aplice", dupa cum a spus seful PSD. "Vom cere in mod democratic PDL, la sediile din intreaga tara, sa nu mai faca dosare politice, sa lase legea sa se aplice. Da justitiei, da legii, nu abuzurilor comise de PDL, nu intimidarilor provocate si promovate de Traian Basescu si de Emil Boc si nu unei tari in care daca spui ceea ce gindesti si daca esti de partea oamenilor, poti sa fii arestat, poti sa fii calomniat, poti sa fii calcat in picioare tocmai de cei pe care noi ii platim ca sa aplice legea", a mai spus liderul PSD, intr-o conferinta, saptamina trecuta, la Pitesti, in apararea baronilor sai. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 29 minute, 10 secunde
Eroismul lui Oprisan se dezvolta vertiginos cand are de-a face cu secretare si sedii goale. Dar cand a venit TATA portocalelor la Focsani era in stare sa-i bage pe membrii PSD sub pamant doar ca sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.