Politică

Merchea a plecat din PNL pentru ca-l stinjenea in noul job in privat

Iulia Crețu
31 ian 2011 1568 vizualizări
Manole Merchea, fost subprefect de Vrancea in guvernarea liberala si ulterior inspector guvernamental, s-a autosuspendat din PNL Vrancea, motivind ca de la 1 februarie noul sau statut va fi incompatibil cu functia politica.

"Joia trecuta am primit o cerere din partea domnului Manole Merchea prin care ne anunta de autosuspendarea sa din partid, incepind cu 1 februarie. Nu stim la ce ii va servi, probabil este vorba de o functie publica", ne-a declarat Eduard Lambrino, purtatorul de cuvint al PNL Vrancea. La rindul sau, Merchea declara ca nu va reveni pe o functie publica, implicit nici nu revine ca inspector guvernamental, functie din care a demisionat, si ca proiectul sau se va derula in mediul "privat". "Nu voi reveni pe o functie publica, voi merge in privat, dar e nevoie de o echidistanta. Nu sint suparat pe Nini Sapunaru pentru ca, pina la urma, toata lumea avea dreptul sa intre in competitia pentru Primaria Focsani. Revenirea mea in privat se va produce in Focsani, dar pina marti vreau sa tin surpriza. Implicarea politica m-ar fi stinjenit sa fac acest proiect, dar pot oricind sa candidez, daca si partidul ma vrea. Asta pentru ca toti vrem cite ceva. Dar mai e pina atunci", ne-a declarat, secretos, Manole Merchea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 44 minute, 37 secunde
Merchea sa ne mai lase, cu gingasia lui. Si toti acei care au venit intr-un partid politic pt ciolan. NU e o pierdere mare si nu plinge nimeni dupa traseisti politici.
, acum 739371 zile, 12 ore, 44 minute, 37 secunde
\"Disponibilizările nu sunt un coşmar pentru toţi angajaţii de la stat. Pentru că s-a inclus pe lista concediaţilor instituţiei, fostul director al Agenţiei citeste integral
, acum 739371 zile, 12 ore, 44 minute, 37 secunde
asta nu s-a autosuspendat ca are nu stiu ce treaba in "privat", ci pur si simplu nu-l inghite pe Sapunel....e un joc cenzurat in care va pierde Sapunel
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.