Politică

Unul la Primarie, unul la CJ sau acelasi pentru amandoua - VEZI VIDEO -

Iulia Crețu
22 ian 2011 1036 vizualizări
Nini Sapunaru spune ca nu s-a discutat cu PSD despre candidatii aliantei

Deputatul liberal Nini Sapunaru sustine ca a purtat discutii telefonice cu Marian Oprisan, in contextul negocierilor de la centru din aceste zile, insa liderul liberalilor spune ca n-a vorbit despre anuntul candidaturii sale la Primaria municipiului Focsani. Sapunaru sustine ca discutia cu baronul de Vrancea a facut referire si la informatiile pe surse din presa centrala potrivit carora Marian Oprisan s-ar fi numarat printre baronii din Moldova care ar fi avut ceva de obiectat la intelegerea Crin-Ponta. "In discutia telefonica mi-a spus «Ai vazut? Eu n-am spus nimic» (n.r. Oprisan, cu referire la nemultumirile de la impartire). Eu mi-am anuntat intentia de a candida in interiorul partidului. Nu s-a discutat insa nimic despre candidatul aliantei. N-am discutat acest lucru, dar am discutat orice altceva", a precizat, alunecos, Nini Sapunaru. Este greu de crezut ca discutiile dintre cei doi, daca au avut loc, n-au atins subiectul Primara Focsani, tinta directa a liberalilor, stiut fiind ca n-au nici o sansa la sefia Consiliului Judetean atita vreme cit Oprisan va dori postul. De altfel, interesul pentru functia de edil si l-a manifestat Nini Sapunaru inca de la cistigarea congresului judetean PNL din mai 2010. Atunci, in materialul de sustinere, liderul galbenilor preciza: "Va cerem sa fiti alaturi de noi pentru cistigarea a peste 30% din voturile vrincenilor la viitoarele alegeri locale, astfel incit PNL sa aiba forta politica necesara pentru a obtine cel putin un vicepresedinte de CJ, sa poata strica cirdasiile locale facute in cheltuirea banului public. Cistigarea Primariei Municipiului Focsani este singura solutie ca orasul nostru sa redevina unul dintre cele mai importante centre economice si de dezvoltare ale Moldovei". (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 22 ore, 27 minute, 49 secunde
o aratare cu figuri de homo erectus, pusa pe capatuiala cu orice pret...totul e de vanzare...sictir ghiaur
, acum 739396 zile, 22 ore, 27 minute, 49 secunde
Nu votam tradatorii vom vota pe acei care sunt pe partea dreapta a esicherului politic.Tinem sa intarim dreapta.Nu un NINE vopsit rosu du-te pe stanga ta la adolestentii intarziati Ponta si citeste integral
, acum 739396 zile, 22 ore, 27 minute, 49 secunde
O sa-i dea totul pe tava lui Opri!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.