Politică

Patronul firmei de curatenie Deep Serv da cu flit Primariei Focsani - vezi video -

Iulia Crețu
18 ian 2011 3707 vizualizări
Marian Spinu a precizat ca, la acest moment, afacerile sint mai importante decit intrarea sa in politica u acesta recunoaste ca s-a intilnit cu Oprisan si a glumit despre zvonul candidaturii la Primaria Focsani

Marian Spinu, presedintele Grup Deep Serv, a infirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, zvonurile legate de posibila sa candidatura la Primaria Focsani, in 2012, din partea PSD. Spinu a precizat ca, in acest moment, pentru el, mediul de afaceri este mai atractiv decit intrarea in politica. Reprezentantul Deep Serv recunoaste ca a purtat discutii despre primarie cu Marian Oprisan, insa aceastea ar fi avut loc la nivel de gluma, din intimplare, intr-un hipermarket, anul trecut. Spinu afirma ca nu face parte din nici un partid politic si ca nu deruleaza afaceri cu Primaria Focsani. In schimb, are un contract de curatenie cu institutia Consiliului Judetean Vrancea, intelegere care se deruleaza de citiva ani. De asemenea, firma sa de alpinism utilitar a montat bannere electorale in campanie, insa amplasarea lor s-a facut "si pentru unii si pentru altii si s-au taiat facturi", dupa cum a sustinut afaceristul. "Oficial, nu m-am gindit, nu ma gindesc sa candidez, nu mi-a propus nimeni si sint simple speculatii. Nu stiu de unde au pornit aceste speculatii, dar banuiesc ca sint legate de proiectele pe care le-am desfasurat la nivelul Grupului, proiecte pe 2010 "" plantat de plopi la Vulturu, curatenie la Cring, actiuni umanitare la Dorohoi pentru sinistratii de la inundatii sau campania «Cancerul nu stie sa aleaga», pentru micutul Daniel. Imi pare rau ca s-au asociat aceste campanii cu o campanie mascata electorala, nu erau pregatiri pentru primarie", a declarat Marian Spinu. Acesta completeaza ca pe viitor va fi prins in dezvoltarea unui proiect nou in cadrul companiei, Spinu precizind ca grosul afacerilor il deruleaza departe de Focsani, oras pe care-l considera slab din punct de vedere al mediului de afaceri. "Am un proiect nou, un nou concept de servicii care necesita prezenta mea. Am derulat 10 ani de munca si e pacat sa dau cu piciorul. Nu sint interesat de politica", a mai spus Spinu. Seful Deep Serv a afirmat ca firma sa deruleaza 1% din cifra de afaceri cu institutiile statului. Delimitarea omului de afaceri Marian Spinu de candidatura la Primaria Focsani din partea social democratilor lasa lista deschisa. Pina acum numai Nini Sapunaru, liderul PNL, s-a aratat interesat de o posibila candidatura si, in cazul in care parteneriatul liberalilor cu social democratii de la centru este parafat, acesta poate fi sprijinit la municipiu de Oprisan. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.