Politică

Sedinta de Birou Teritorial de aliante la PNL

Iulia Crețu
13 ian 2011 738 vizualizări
Astazi, de la orele 16.00, la PNL Vrancea va avea loc o intrunire a Biroului Teritorial la care se vor comunica, cel mai probabil, deciziile luate la centru privitoare la Alianta de Centru Dreapta dintre liberali si conservatori.

In ceea ce priveste pregatirile pentru realizarea sondajelor pentru determinarea candidatului "optim" al PNL Vrancea pentru Primaria Focsani, partidul pare a avea termen de incepere luna februarie. Spunem "pare" pentru ca nici unul dintre oamenii anuntati initial de seful formatiunii nu se "agita". De altfel, Mihai Copaci, dar si Vasile Dobre nu par foarte entuziasmati, ultimul dintre ei afirmind ca e preocupat de activitatea ca viceprimar, invocind ca "trebuie sa facem ceva care sa se vada de pe urma noastra". Singurul inscris oficial in cursa este fostul subprefect Manole Merchea, in carti fiind si seful de la municipiu, Radu Ignat. Cit priveste alianta cu PC si PSD, Dobre o considera "o miscare buna a lui Crin Antonescu", desi personal "as fi fost multumit cu o colaborare cu PDL pentru ca eram pe aceeasi parte a esicherului politic, dar nu s-a putut. Si e mai bine sa faci ceva decit sa nu faci nimic", ne-a spus Vasile Dobre. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 21 ore, 7 minute, 46 secunde
Candidatul optim PNL vine de la PSD. De aia ar fi bine ca noii aliati sa negocieze cat mai bine inainte de alegeri pt. ca la alegeri vor lua o frectie.
, acum 739370 zile, 21 ore, 7 minute, 46 secunde
Liberali cu PC aplica vorba lui nene IANCU CARAGIALE :Pupa-l in bot si papa-i tot " ca doctrina,moralitate ,bunul simnt in politica nu mai exista>Nu vezi un adevarat liberal din judet a luat vreo citeste integral
, acum 739370 zile, 21 ore, 7 minute, 46 secunde
Cu 1%, mai mult sau mai putin, ce mai conteaza ?! Se face atata zgomot pentru flecustetul PC incat se cade in derizoriu.PNL nu are nevoie de PC.Are nevoie de ANTENE si de ceva banuti e la " motan" .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.