Politică

Primariile primesc 4 miliarde pe ultima suta a lui 2010

Mihaela Beșleagă
20 dec 2010 1163 vizualizări
ultima sedinta de Consiliu Judetean din acest an aduce si o rectificare

Localitatile din Vrancea vor primi, drept cadou de Craciun, suma de 395.000 lei, adica aproape 4 miliarde de lei vechi, in prag de sarbatori dar si inainte cu citeva zile de sfirsitul anului. Suma, alocata judetului de catre Directia Generala a Finantelor Publice potrivit Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, va fi repartizata in cadrul sedintei ordinare de Consiliu Judetean care va avea loc miercuri, 22 decembrie, de la ora 16.00. In aceasta sedinta se va aproba si ultima rectificare bugetara pentru finantarea judetului Vrancea si a instituÃiilor publice de sub autoritatea sa, pe anul 2010. Cel mai probabil, la acest capitol se pregateste si alocarea din bugetul judetului a unei sume pentru organizarea Revelionului din acest an in Piata Garii. Anul trecut, aceasta suma s-a ridicat la nu mai putin de 100.000 de euro. Pe ordinea de zi sint incluse 12 proiecte, printre care: modificarea componentei Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap a judetului Vrancea, darea in folosinta gratuita Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania "" filiala Vrancea a unui spatiu din incinta Policlinicii Stomatologice sau modificarea programului judetean de transport public de persoane. Un alt proiect se refera la aprobarea solicitarii de transmitere din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Apararii Nationale in domeniul public al judetului Vrancea si administrarea Consiliului Judetean Vrancea a terenului in suprafata de 1.143.960 mp din Focsani, str. Aleea Aviatorilor nr. 5, impreuna cu constructiile si amenajarile amplasate pe acest teren. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 12 ore, 7 minute, 29 secunde
Mai bine ar da banii pt ceva mai bun decat adunarea de revelion,bani aruncati pe fereastra !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.