Politică

Crin Antonescu: ca in Grecia nu va fi niciodata

Iulia Crețu
18 dec 2010 671 vizualizări
Protestele violente din Grecia ultimelor zile, in care 15.000 de oameni au iesit in strada protestind impotriva masurilor de austeritate adoptate de guvernul grec nu se vor intimpla niciodata in Romania.

Aceasta este concluzia liderului PNL, senatorul Crin Antonescu. Liberalul a punctat la Focsani ca actualii guvernanti nu fac bine daca se culca pe o ureche gindind ca romanilor nu le-a ajuns cutitul la os si ca nu vor ajunge la violente ca-n Atena. "Din ceea ce se vede, Grecia este in pragul unui razboi civil. Daca actualii guvernanti mizeaza pe retinerea, timiditatea romanului de a iesi in strada, pe incapacitatea sindicatelor de a mobiliza multimi, nu este bine pentru ei. Cu asa ceva inceput, nu stii cind poti opri. Insa la noi au rezolvat-o: te ameninta ca te dau afara daca te duci la greva. Sper ca nu se va ajunge ca-n Grecia, dar nu poate guverna cineva cu ideea aceasta. Dar, ca in Grecia nu va fi niciodata", a precizat Crin Antonescu. Liderul Opozitiei a completat ca partidele din arcul guvernamental de la Bucuresti aplica masurile dure, de taieri, pe principiul "pensionarii mai mor, bugetarii sint amenintati cu serviciile, iar tinerii si asa pleaca", dupa cum a subliniat Antonescu. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 14 ore, 33 minute, 42 secunde
Bai frate lipoveanul asta cu ochi de inecat a ajuns sa-si dea cu parerea si despre alte tari.El viseaza la presedentia Romaniei dar,dupa cum spuneam mai sus,asta-i prea putin pentru inteligenta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.