Politică

Sedinta de 48 la CL Focsani

Iulia Crețu
30 nov 2010 775 vizualizări
Alesii municipali se reunesc astazi pentru o sedinta destul de lunga si cu greutate. Pe ordinea de zi a dezbaterilor figureaza 48 de proiecte de hotarire, intre care revine in atentie solicitarea de transfer a actiunilor CUP catre CJ, dar si alocari de bani pentru premierea sportivilor si proiecte educationale

Tot astazi, de la ora 16.00, alesii stabilesc si daca aproba schema de ajutor de minimis pentru stimularea investitiilor si crearea de locuri de munca in Focsani. Practic, societatile primesc scutiri de plata la taxe si impozite daca investesc in Focsani si creaza noi locuri de munca. De asemenea, consilierii vor vota si infiintarea statiei de presortare a deseurilor menajere de la fosta platforma de gunoi. La aceeasi sedinta, consilierii vor stabili si mandatarii CL la Transport Public, de unde fostul "agaman" s-a retras din functie, dar si la CUP Salubritate SRL. Din plan nu lipsesc, evident, nici declaratiile politice, sarea si piperul intrunirilor. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.