Politică

Oprisan, amendat in ajunul Craciunului

Dan Chiriac
23 dec 2005 961 vizualizări
Acesta si-a lasat din nou masina la voia intimplarii.

Marian Oprisan a fost amendat pentru a doua ora, in decurs de doua luni, de Politia Rutiera, pentru ca si-a parcat masina neregulamentar pe un trotuar din Focsani. Daca pina acum locatia aleasa de Oprisan pentru a-si lasa masina la voia intimplarii era vis-a-vis de Dance Club, de data aceasta, trotuarul ales pentru parcarea Jeep-ului cu numarul de inmatriculate VN-65-MMO a fost linga pasajul pietonal de linga magazinul Milcov. "In jurul orelor 14.30, agentii rutieri care se aflau intr-o actiune pentru fluidizarea traficului in oras, au observat pe b-dul Republicii, patru autoturisme parcate neregulamentar, printre care si un autoturism Toyota Land Cruiser. In timp ce politistii efectuau verificari pentru stabilirea proprietarilor acestor masini, la autoturismul respectiv s- a prezentat Marian Oprisan, care s-a urcat la volan si a incercat sa plece. Acesta a fost legitimat si i-a fost intocmit proces verbal de contraventie in lipsa, intrucit acesta a motivat ca se grabeste", ne- a spus subcomisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IJP Vrancea. Contactat de reporteri, seful Consiliului Judetean a recunoscut ca si-a parcat masina ilegal, dar spune ca totul s-ar datora unor nevoi acute. "Din cauza traficului foarte aglomerat, nu am avut unde sa parchez autoturismul, asa ca l-am lasat pe trotuar, unde nu incurcam pe nimeni. Am fost la farmacie sa cumpar niste pastile, iar cind m-am intors am avut onoarea sa-l gasesc pe domnul Stegarescu, politistul care ma urmareste in tot orasul. Voi plati amenda, asa cum s-a intimplat si cu prima sanctiune care mi-a fost data", a declarat Oprisan. In realitate, liderul PSD s-a rastit la politistii care incercau sa-l amendeze, si le- a aruncat in fata procesul verbal de constatare. Agentii de circulatie spun ca daca toti soferii ar face asa in Focsani ar fi un adevarat haos si ii reamintesc sefului adminsitratiei judetene ca nimeni nu este mai presus de lege.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.