Politică

Vicele PDL de la Pufesti, repus in functie de justitie

Iulia Crețu
18 nov 2010 1458 vizualizări
Matrasit de doua ori din functia de viceprimar al comunei Pufesti, justitia l-a repus pe post pe Costel Neghina.

Alesul PDL a contestat in instanta decizia de inlaturare a sa, dupa parafarea intelegerii politice intre PNL si PSD, iar in aceasta saptamina a cistigat la Tribunalul Vrancea. In lupta politica din Consiliul Local Pufesti a intervenit si Prefectura Vrancea care a dat un aviz de nelegalitate hotaririi de demitere din functie a lui Neghina. Pentru ca micul Parlament local comunal nu a luat act de avizul Prefecturii Vrancea, CL Pufesti s-a ales si cu o chemare in instanta. "Eu sper ca decizia de acum a instantei sa le fie invatatura de minte. Au facut noua proiecte de hotarire privind demiterea mea. Daca in primul proces cistigat nu am cerut drepturile salariale, acum justitia cere repunerea mea pe functie si plata indemnizatiilor de cind am fost demis, iunie-noiembrie 2010. Motivarea din instanta cu privire la demitere a fost aceea ca mi-am pierdut sprijinul politic in CL, dupa ce PSD a facut alianta cu PNL", ne-a declarat Costel Neghina. Configuratia politica in Consiliul Local Pufesti arata astfel: PSD "" 5 consilieri, PNL "" 4 consilieri, PDL "" 2 consilieri, inclusiv Neghina, si PNG-CD "" 2 consilieri. Comuna Pufesti este condusa de edilul Maricel Nitu, de la PSD, si, potrivit intelegerii Oprisan-Sapunaru, functia de viceprimar ar fi trebuit sa-i revina unui liberal, Costel Robu. Numai ca, tocmeala politica nu s-a nimerit cu decizia justitiei. Cearta pe posturi la Pufesti, cu siguranta, nu se va opri aici. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 3 ore, 44 minute, 30 secunde
niste prosti cu 4 clase conduc destinele unei comune...
, acum 739393 zile, 3 ore, 44 minute, 30 secunde
AI fost numit politic, logic esti schimbat politic!Ca justitia este independenta se vede si in cazul de fata!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.