Politică

PDL asista la picarea motiunii in care nici Opozitia nu crede

Iulia Crețu
26 oct 2010 737 vizualizări
Parlamentarii PDL de Vrancea vor fi in sala, miine, cind se va vota motiunea de cenzura a Opozitiei, insa nu vor participa la vot.

Decizia a fost luata duminica seara, in cadrul unei sedinte de Colegiu Director largit. "Nu cred ca motiunea are sanse sa treaca. E dreptul Opozitiei sa o dezbata, este un instrument pe care parlamentarii il pot folosi, dar nu are sorti de izbinda. Grupul PDL de la Camere va fi bloc si nu va vota. Am vazut ca nici domnul Antonescu nu acorda sanse de reusita motiunii. De altfel, materialul este neserios elaborat, actiunea Opozitiei fiind extrem de populista", ne-a declarat Razvan Mustea Serban, deputatul democrat liberal de Focsani. Liderii PDL au precizat ca nici partenerii de guvernare, UDMR si UNPR, nu vor vota motiunea. In ceea ce priveste Opozitia, liberalii nu dau sanse sporite ca actul sa treaca si Guvernul Boc sa pice. Acest lucru l-a afirmat in citeva rinduri si deputatul PNL de Vrancea, Nini Sapunaru. Sceptic s-a declarat, intr-un interviu radio, si Crin Antonescu, presedintele PNL, care a precizat ca este o probabilitate de 55% ca motiunea sa nu treaca. Cei de la Putere explica lipsa de unitate intre PSD si PNL prin faptul ca sint doua formatiuni la extreme, care au venit cu doua programe de guvernare diferite, desi sprijina o singura motiune. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 14 ore, 26 minute, 13 secunde
Eba se intoarce botoasa de la facultate: - Tati, am avut nesuccesuri la examen cu legea gravitatziei!... Base, nervos, il cheama pe Boc: - Ba, cand dracu am aprobat legea gravitatziei!? - Nu stiu citeste integral
, acum 739389 zile, 14 ore, 26 minute, 13 secunde
Bun bancul... :)))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.