Politică

Consiliul National al PSD, discutii pentru modificarea Statutului

Iulia Crețu
15 oct 2010 783 vizualizări
Astazi, incepind cu ora 16.00, la Camera Deputatilor are loc Liga Alesilor Locali ai PSD, urmind ca de la ora 19.00, la Senat, social democratii sa se reuneasca in cadrul Comitetului Executiv National.

Tot astazi, la discutii se intrunesc si primarii social democrati din intreaga tara. "Vom discuta temele actuale: salariile, incadrarea personalului si despre banii retrasi in semestrul IV", ne-a spus Vasile Vatra, primarul comunei Gugesti. In week-end, simbata, la Sala Palatului din capitala, va avea loc Consiliul National al PSD. Printre temele principale se regaseste modificarea Statutului partidului, presedintele Victor Ponta avind un dinte impotriva politicienilor care parasesc barca pe timp de opozitie si pentru care acceptul de revenire sa se dea ceva mai greu sau, daca sint reprimiti, sa nu fie sprijiniti pentru vreo functie politica sau administrativa timp de un an. O delegatie destul de numeroasa va participa si din Vrancea, 47 de administratii locale din cele 73 fiind conduse de PSD. "Delegatia va fi condusa de presedintele PSD, Marian Oprisan, insotit de 156 de consilieri judeteni si locali si presedinti de organizatii din Vrancea", ne-a declarat Dragos Birladeanu, vicepresedinte PSD Vrancea. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 13 minute, 18 secunde
Propunem delegatiei care ne va reprezenta la acest mare CONGRES ROSU din octombrie sa sustina urmatorul amendament.Daca,doamne fereste,un lider ca saful delegatiti noastre sau altii cu aceleasi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.