Politică

Danut Vintila, consilier judetean in locul lui Florin Micu Iliescu

Mihaela Beșleagă
14 oct 2010 1567 vizualizări
Consiliului Judetean a constatat incetarea de drept a calitatii de consilier judetean a democrat liberalului Florin Micu Iliescu

Acesta si-a dat demisia pe 21 septembrie dupa ce a fost numit, prin concurs, in functia de director executiv al Directiei Judetene pentru Cultura Vrancea, situatie in care ar fi fost in incompatibilitate. Tot ieri a fost validat, in locul vacant, Danut Vintila, care va depune juramintul in urmatoarea sedinta de CJ. Acesta este director comercial la SC Vrancart SA Adjud si ocupa functia de consilier local PDL la Adjud, din care urmeaza sa demisioneze. "Sint in PDL de patru ani si, din 2008, la primul mandat de consilier local la Adjud. Din functia de consilier local trebuie sa imi dau demisia, pentru ca nu pot cumula doua functii", ne-a declarat Vintil. Ieri nu au fost prezenti la sedinta nici Florin Micu Iliescu, caruia i-a incetat mandatul, nici Danut Vintila, cel care a preluat functia de consilier judetean. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 13 ore, 33 minute, 19 secunde
De ce seful peste cultura vranceana nu pune la dispozitzie un holishor din cladirea institutziei unde sa se vanda productziile scriitorilor vranceni, revistele de cultura si ziarele locale ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.