Politică

PDL si-a dezghetat calendarul alegerilor interne

Iulia Crețu
7 oct 2010 856 vizualizări
La Conferinta judeteana din noiembrie se vor vedea primele efecte ale retragerii Sorinei Placinta din PDL Vrancea

Partidul Democrat Liberal Vrancea se pregateste de alegeri pentru presedinte. Asta dupa ce conducerea centrala a dezghetat calendarul alegerilor blocat in vara, din pricina grijilor de la guvernare. La finele lunii septembrie au fost alegeri in PDL Dimbovita, iar week-end-ul trecut s-a desemnat conducerea judeteana a portocaliilor din Suceava. La Vrancea, data exacta nu este batuta in cuie, in cadrul Biroului Politic Judetean de miine urmind a se stabili amanunte organizatorice. Potrivit conducerii PDL Vrancea, Conferinta judeteana ar putea avea loc la sfirsitul lunii noiembrie, in preajma datei de 15-20. Propus sa coordoneze activitatea comisiei de alegeri, fostul deputat Corneliu Momanu spune ca nu dispune de suficient timp pentru aceasta responsabilitate. "In cadrul Biroului Permanent Judetean se va stabili calendarul alegerilor dupa ce am desemnat o comisie care sa lucreze pentru pregatirea alegerilor, coordonata de Corneliu Momanu. L-am desemnat pe dumnealui pentru ca are experienta. Pina la sfirsitul anului vom face alegeri. Intii vom desemna liderii in teritoriu si apoi pe presedintele organizatiei judetene. Reafirm ca voi candida pentru aceasta functie. Alegerile ramasesera la stadiul organizatiilor de cartier, unde organizasem alegeri pentru 90% din sectii. Vom avea si o participare puternica de la Bucuresti, un prim-vicepresedinte, citiva ministri si colegi parlamentari, pentru a se vedea sustinerea. Nu pot anunta nume pentru ca acest calendar depinde si de Biroul National, dupa cum va fi aprobata data organizarii lui", ne-a declarat Alin Trasculescu, presedintele interimar al PDL Vrancea. Alegerile din PDL din aceasta toamna vor fi influentate de retragerea la Bucuresti a senatorului Sorina Placinta. Cu toate ca aceasta a precizat ca nu va rupe de tot legatura cu Vrancea, este de asteptat ca mobilizarea in sectiile din comunele puse in miscare de Placinta sa aiba un tempo mai slab. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 17 ore, 22 minute, 43 secunde
Trasculescu reales,la al ..lea Congres!!!Trasculescu reles,la al ...lea Congres!Traiascaaaa!Traiascaaaa!Lenea noastra si rusinea,Trasculescu Romania!Uraaa! Uraaaa!
, acum 739397 zile, 17 ore, 22 minute, 43 secunde
salut
, acum 739397 zile, 17 ore, 22 minute, 43 secunde
Cand te nasti pentru a conduce nu-ti este usor sa fii marginalizat de sistem.Ma itrebati oare cine poate fi ...Oare cine i-a dat o galeata de bani lui trasculescu ,va aduceti aminte de modul cum se citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.