Politică

Rodica Boboc este presedintele Organizatiei de Femei a PSD

Iulia Crețu
2 oct 2010 2440 vizualizări
Consilierul local social democrat Rodica Boboc a fost singura candidata pentru functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PSD Vrancea, probabil si ca un gest reparator dupa episodul din 2005, cind actuala liberala Fevronia Stoica i-a furat functia acesteia.

Dupa plecarea fostului senator din PSD, Rodica Boboc a ocupat functia de presedinte interimar al organizatiei judetene. La alegerile de ieri, de la Casa de Cultura Focsani, au participat 150 de femei "rosii" din intreg judetul. Prezidiul a fost asigurat de Maria Lazar, secretar general al Organizatiei de Femei a PSD, primaritele Elena Girneata de la Slobozia Bradului si Daniela Mihalcea de la Timboiesti, alaturi de deputatul Angel Tilvar. Noua conducere a doamnelor social democrate a fost desemnata prin vot deschis, fiind vorba despre o singura candidata la sefie si fix sapte nume pentru posturile de vicepresedinte. Presedintele Femeilor PSD Vrancea, Rodica Boboc, le va avea in subordine, in calitate de vicepresedinti, pe Luminita Balaban, Ionela Dodu (consilier judetean), Elena Girneata (primar Slobozia Ciorasti), Daniela Mihalcea (primar Timboiesti), Dana Coman (avocat si consilier local la Odobesti), Rodica Watkins (profesor, consilier local Panciu) si pe Adriana Toderascu. La Conferinta de alegeri de la Organizatia de Femei a PSD de ieri, doamnele politician le-au cerut domnilor social democrati sa le acorde mai multa atentie si mai mult credit, bazindu-se si pe un numar de aproape 50 de consilieri locali femei PSD in intreg judetul. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 19 ore, 13 minute, 26 secunde
rodica boboc fosta doamna FRUNZA LA,VETERINAR, LA ODOBEST33I FOSTUL SOT LEGITIM DOAR CATEVA LUNI
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.