Politică

Nini ar lasa deputatia pentru guvernare

Iulia Crețu
22 sep 2010 919 vizualizări
Guvernul din umbra al PNL il are pe Crin Antonescu drept premier

Deputatul PNL de Dumitresti, Nini Sapunaru, sustine integral lista de 11 ministri din umbra propusa de liderul Crin Antonescu. Parte din "Guvernul din umbra" ar putea intra in piine in cazul in care motiunea de toamna a PSD, sustinuta de PNL, ar trece si Guvernul Boc ar pica. Sapunaru spune ca pina atunci, ministrii fantoma ai liberalilor vor fi propusi la vot la Delegatia Permanenta a partidului de miercuri, si vor lucra alaturi de comisiile partidului pentru creionarea programului de guvernare. "Poate o parte din ministrii propusi vor intra la guvernare peste o luna, in varianta de premier Klaus Iohannis. Se poate ca ministrii sustinuti de PNL in viitorul Guvern sa fie tocmai cei patru din afara, profesionisti. Partidul si-ii va asuma, chiar daca nu sint membri", a precizat Nini Sapunaru. Cit despre tentatia guvernarii, deputatul liberal explica faptul ca ar lasa deputatia pentru un eventual post de secretar de stat. "Nu vom accepta secretari de stat veniti din spuma marii! As prefera sa fiu direct implicat la actul de guvernare. Daca as fi cooptat, asta ar insemna sa renunt la Parlament, pentru ca nu se accepta, iar in colegiul meu sa fie organizate alegeri pentru Camera Deputatilor", a completat Nini Sapunaru. "Guvernul din umbra" al PNL este format din: viceprim-ministru, Ministrul Finantelor si Economiei -Claudiu Doltu, viceprim-ministru, Ministrul Educatiei si Cercetarii - Andrei Marga, Ministrul Afacerilor Externe - Teodor Melescanu, Ministrul Apararii Nationale - General (r) Corneliu Dobritoiu, Ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei - Mariana Cimpeanu, Ministrul Sanatatii - acad. Victor Voicu, Ministrul Administratiei si Internelor - Victor Paul Dobre, Ministrul Justitiei - Radu Catana, Ministrul Infrastructurii Nationale - Eduard Hellvig, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Aurelian Penescu si Ministrul Culturii, Patrimoniului si Identitatii Nationale - Mircea Diaconu. Acestora li se adauga, din postul de prim ministru, Crin Antonescu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 52 minute, 13 secunde
Recunosc. Am votat cu Ratiu acum 1000 de ani, am simpatizat cu taranistii lui Coposu, m-am agatat de pnl dupa 2004 ca nu prea aveai de ce :d. Am crezut ca nu-i lasa pedistii sa duca o politica de citeste integral
, acum 739393 zile, 8 ore, 52 minute, 13 secunde
Nini ar lasa ORICE pentru guvernare, nu numai deputatia. Ca orice politician, dealtfel. toti interesati de binele general.
, acum 739393 zile, 8 ore, 52 minute, 13 secunde
Vrabia malai viseaza.Voi singur nu o sa pupati niciodata puterea .Nini esti depasit .Lingetii in continuare pe PSD-isti sau mai precis sunteti pe stanga si atunci poate o sa fiti la putere dar daca citeste integral
, acum 739393 zile, 8 ore, 52 minute, 13 secunde
Vrea secretar de stat ca sa-i pazaeasca pe cei de acolo sa nu puna ... mana! Acum ai inteles?
, acum 739393 zile, 8 ore, 52 minute, 13 secunde
Mai P.N.Lache cu filet pe stanga, ai mai baga si tu lingurita in borcanelu cu dulceata, nu-i asa ? Vrei sa-ti recuperezi \\\"sponsorizarea\\\" ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.