Politică

Daniel Gongu, singurul disponibilizat de la Tineret si Sport

Dan Chiriac
21 sep 2010 1991 vizualizări
Adrian Baciu a fost numit ieri coordonatorul noii institutii

Democrat-liberalul Adrian Baciu a fost numit ieri temporar in functia de coordonator al Directiei pentru Tineret si Sport Vrancea. Acesta va ocupa functia pina in luna octombrie, cind va fi organizat concursul pentru ocuparea postului de director executiv. Adrian Baciu are cele mai mari sanse sa preia si functia de director executiv, tinind cont ca are sustinere politica. Pina ieri, contabilul Directiei, Dan Paul Dobre, semna toate actele in care era angajata institutia. "Directia pentru Tineret si Sport Vrancea nu va avea post de director adjunct pentru ca are doar 12 angajati. Pentru a beneficia de acest post este nevoie de minim 17 posturi. Important este ca in urma unificari nici un angajat nu a fost disponibilizat", ne-a spus Adrian Baciu. De fapt, singurul care a ramas fara post in cadrul directiei este Daniel Gongu, cel care a ocupat postul de sef al fostei Directii pentru Sport. Acesta este disponibilizat de pe 9 august si ramine consilier local PD-L. Directia pentru Sport si Directia pentru Tineret s-au unit in urma unei decizii luate de Ministerul Educatiei la inceputul lunii august. Noul sediu al Directiei va fi la Sala Polivalenta. Fostul spatiu de la Tineret va fi transformat in spatiu de cazare. "Vom avea 13 camere cu cite patru paturi. Vor fi inchiriate si vor rezulta fonduri pentru Directie. Oricum am redus cheltuielile prin unfiicare pentru ca au disparut telefoanele, internetul", ne-a spus Adrian Baciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 7 ore, 15 minute, 57 secunde
Daca este tot este vorba de numire si sustinere politica, eu cred ca presedintele PDL Alin Trasculescu ar trebui sa fie atent la alegerea pe care o va face . Directorul pe care il va numi in aceasta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.