Politică

Mustea se gindeste in continuare la OTPDL

Iulia Crețu
20 sep 2010 524 vizualizări
Deputatul de Focsani al PDL, Razvan Mustea Serban, a precizat ca asteapta sa vada calendarul alegerilor la Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal pentru a se decide daca se inscrie in cursa pentru sefia portocaliilor juniori.

Deocamdata insa, strucurile organizatorice ale democratilor au aminat alegerile interne pentru desemnarea liderilor, sub pretextul "guvernarii care ne ocupa tot timpul". Razvan Mustea Serban nu a negat interesul pentru organizatia de tineret, insa a punctat ca prezenta PDL la conducerea tarii pe vreme de criza "macina" partidul, fiind necesara o delimitare a formatiunii politice portocalii de institutia Guvernului. "Cind vom avea un calendar al alegerilor la OTPDL si stim ca alegerile se organizeaza, putem veni sa spunem daca ne depunem candidatura. Ca partid, avem nevoie de noi principii si strategii. Este nevoie sa facem ceva ca formatiune politica, trebuie sa ne miscam", ne-a declarat deputatul de Focsani, Razvan Mustea Serban. Numele sau a intrat in ruleta pentru sefia OTPDL de pe vremea cind Monica Iacob Ridzi facea parte din Guvernul Boc. Ministrul Tineretului de atunci l-ar fi propus pe Mustea junior sa preia friiele organizatiei de tineret, parlamentarul vrincean avind si sustinerea Elenei Basescu, europarlamentar PPE. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.