Politică

PC se conserva pentru 2012 sa nu li se fure candidatii

Iulia Crețu
10 sep 2010 610 vizualizări
Presedintele Partidului Conservator Vrancea, Vasile Gheorghe, spune ca formatiunea pe care o conduce va iesi la atac cu nominalizarile pentru primari si presedinte de Consiliu Judetean pe ultima suta de metri.

Vasile Gheorghe crede ca partidul sau a trecut deja printr-o karma negativa in 2008, cind oamenii cu balanta si-au anuntat candidaturile, iar pina la intrarea la cabinele de vot, persoanele respective au fost cooptate de alte partide. Prudenta aruncarii unor posibile candidaturi pe piata se explica poate si prin faptul ca PC-istii nu stau foarte bine in teritoriu. "La 43 din cele 73 de localitati avem filiale unde deja s-au stabilit candidati si liste de consilieri. Speram ca la sfirsitul lunii martie 2011 sa avem acoperirea necesara. Avem colegi foarte buni, multi tineri, 50% din liste urmind a fi acoperite de tineri pregatiti in administratie", a precizat liderul Partidului Conservator Vrancea. In acest moment, partidul numara numai 16 consilieri locali in judet, majoritatea in mediul rural. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.