Politică

PSD se numara la membri

Iulia Crețu
7 sep 2010 640 vizualizări
Partidul Social Democrat Vrancea declara ca are nu mai putin de 16.000 de membri in judetul nostru. Raportarea este una nationala, fiecare filiala rosie din tara declarind la centru citi simpatizanti cu carnet numara.

PSD detine suprematia la functiile alese in Vrancea, ocupind fotoliul de presedinte de Consiliu Judetean, pe cel de primar resedinta de judet, dar si 17 din cele 32 de functii de consilier judetean. De asemenea, PSD conduce si la numarul de edili, avind 41 din totalul de 73 de primari. Partidul Social Democrat are mai putin de jumatate din numarul de consilieri locali in judet, 434 de oameni votind pentru PSD, dintr-un total de 929 de consilieri locali. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 58 minute, 9 secunde
O fi avand 16.000 de membrii dar calitatea acestora lasa de dorit.Asistati sociali,tigani,escroci si nu in ultimul rand prosti,compun listele de membrii in marea lor majoritate.In Adjud de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.