Politică

Cioranu a dat in judecata toata Primaria Pufesti

Daniel Garleanu
4 sep 2010 1031 vizualizări
Fostul consilier PNG de la Pufesti, Vasilica Cioranu, s-a hotarit sa dea in judecata toata conducerea primariei, de la primarul Maricel Nitu, secretarul Maricel Brici si pina la ultimul consilier

Toti sint piriti in dosarul inregistrat la Sectia Contencios-Administrativ de la Tribunalul Vrancea, la inceputul lunii iunie. Vasilica Cioranu incearca sa conteste actul intocmit la finele lunii mai, cind a fost eliberat din functia de consilier dupa ce i s-a retras sprijinul politic de catre partid. "Pe data de 9 iunie a venit de la presedintele Gigi Becali o adresa prin fax in care spune ca mi-a ridicat sprijinul politic, dar fara semnatura si stampila. Consilierii au mai trimis de atunci doua rinduri de scrisori, dar nu au primit raspuns. Pentru ca mie sa mi se retraga sprijinul politic potrivit statutului trebuia sa se intruneasca o comisie aici, la Vrancea, si abia apoi sa se ajunga la centru", ne-a declarat fostul consilier PNG. Cioranu sustine ca la termenul din 16 septembrie stabilit de instanta va fi prezent si fostul presedinte al PNG Vrancea, Marin Stoica, care detine arhiva filialei. De la Stoica, actualmente membru PDL, se asteapta lamurirea situatiei consilierului, in conditiile in care se vorbeste de falsificarea unor documente. In cazul in care solutia irevocabila nu va fi pe placul lui Cioranu, acesta are de gind sa intre in Partidul Popular sau in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR). In locul sau a fost numit Ion Damian, al 15-lea pe lista de supleanti a PNG si cel care a fost dispus sa voteze schimbarea din functie a viceprimarului PDL Costel Neghina. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.