Politică

Nica se crede Mama Omida in privinta criticii ministrilor

Iulia Crețu
3 sep 2010 656 vizualizări
Pe modelul v-am spus eu , deputatul PSD Ciprian Nica sustine ca in repetate rinduri a adus critici la adresa primilor doi ministri sacrificati ai Guvernului Boc, Mihail Dumitru de la Agricultura si Sebastian Vladescu de la Finante

Cu referire la greutatile din munca ogorului, Nica sustine printr-un comunicat de presa, ca este solidar cu miscarile de strada ale agricultorilor de ieri, care au pichetat si Prefectura. "Ca reprezentant al unui colegiu electoral in care majoritatea cetatenilor traiesc din munca in viticultura, deputatul Ciprian Nica a atras, in nenumarate rinduri, atentia in legatura cu incompetenta ministrului agriculturii care, prin lipsa de politici in domeniu, indreapta acest sector economic spre faliment. Totodata, deputatul Ciprian Nica a atras atentia si in legatura cu intentia ministrului finantelor de a majora impozitul agricol de la inceputul anului 2011, fapt ce va genera o serie de noi probleme fermierilor. Nu in ultimul rind, deputatul a atras atentia in legatura cu prevederile OG 58/2010 prin care s-au adus noi reglementari in domeniul antrepozitelor fiscale, reglementari care vor duce la suspendarea activitatii unui numar important de producatori de vin. Acest lucru va lovi, direct, in podgoreni care, peste citeva saptamini nu vor mai avea cui vinde strugurii si, astfel, vor ajunge la mina nemiloasa a speculantilor", transmite biroul parlamentarului de Adjud. Nica mai completeaza ca miscarile de protest nu se vor incheia pina ce "Boc si ministrii sai incompetenti nu vor pleca". (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.