Politică

Bataie intre baroni pentru motiunea PSD

Iulia Crețu
3 sep 2010 777 vizualizări
Baronii PSD s-au duelat care sa adune cele mai multe semnaturi pentru motiunea populara impotriva Guvernului Boc.

Intr-o raportare oficiala a Partidului Social Democrat la finele lunii august, organizatia Vrancea figureaza pe locul doi in topul celor mai stringatoare judete. Baronul de Vrancea, Marian Oprisan, a reusit sa-I ia "la puncte" pe omologul sau Liviu Dragnea, de la Teleorman. PSD Vrancea a raportat 79.000 semnaturi, in timp ce oltenii lui Dragnea s-au mobilizat pentru darimarea Guvernului Boc in octombrie in cifra de 73.000. Totusi, suprematia la adunarea semnaturilor anti-PDL o detine judetul Dimbovita, unde liderul judetean, deputatul Ion Stan, a adunat 88.000 de semnatari. PSD a decis sa continuie actiunea de stringere de semnaturi pentru motiune pina la data depunerii ei. Pina acum, formatiunea lui Victor Ponta a strins la nivel national un numar de peste un milion de semnaturi. PSD a anuntat ca o va depune in toamna, dupa o consultare cu PNL, in incercarea ca, de data aceasta, motiunea sa produca darimarea Guvernului condus de Emil Boc. Asteptati de social democrati sa-i sprijine, liberalii se declara neincrezatori de actiunea de "cadere a Guvernului". (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.