Politică

Bani pentru acoperisul Blocului Turn din Sud

Iulia Crețu
30 aug 2010 897 vizualizări
Dupa doi ani de zile de cind Blocul Turn din cartierul Sud a ramas fara acoperis, in urma unei furtuni puternice de vara, municipalitatea s-a scotocit de niste bani pentru reparatiile imobilului de locuinte de serviciu.

Blocul L1-L2 se afla in administrarea Primariei Focsani si a Consiliului Judetean, iar intre chiriasii de aici se numara "vip-uri" locale de la institutiile bugetare, precum Tribunal, Judecatorie, Garnizoana sau Primarie. Pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza unica proiect tehnic pentru obiectivul de investitii "Refacere acoperis bloc L1-L2", de la bugetul local s-a propus alocarea sumei de 120.117 lei, subiect adus in discutie la Consiliul Local marti. De conditiile insalubre din blocul judecatorilor si al propriilor subordonati stie si edilul Decebal Bacinschi, care preciza dupa primele plingeri ale chiriasilor ca proiectul de scurgere a apei pluviale nu fusese realizat conform standardelor. La momentul respectiv, municipalitatea preciza ca nu are de unde lua bani pentru o investitie la blocul de locuinte de serviciu. O reabilitare se are in vedere si la Gradinita cu program prelungit nr. 15, de pe strada Birsei, in cartierul Garii, pentru care s-a initiat un proiect de hotarire similar celui pentru L1-L2. Ambele intra in dezbateri la sedinta Consiliului Local Focsani din ultima zi a acestei luni. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.