Politică

Democratii au atentionat Prefectura asupra votului pentru CUP

Iulia Crețu
20 aug 2010 788 vizualizări
La inceputul lunii, alesii PNL si PSD au votat pentru schimbarea statutului CUP

Grupul de sapte consilieri municipali ai PDL a depus o intimpinare la Institutia Prefectului Vrancea vis-à-vis de hotarirea privind imputernicirea lui Aurel Bourcianu, mandatar CL in AGA la CUP, sa voteze modificarea actului constitutiv al societatii. Democrat liberalii s-au abtinut la votul din sedinta extraordinara de la inceputul acestei luni, cind insa majoritatea formata din PSD si PNL a fost de acord cu prevederile proiectului de hotarire. "Am depus o intimpinare la Prefectura, este de obligatia noastra sa aratam ca nu am fost de acord cu hotarirea luata la Consiliul Local. Atunci noi ne-am abtinut la vot pentru ca nu sintem de acord cu schimbarea statutului si vrem ca societatea, CUP, sa ramina la Consiliul Local Focsani. Prin intimpinare am urmat o cale legala prin care sa atentionam Prefectura sa aiba in vedere si punctul nostru de vedere atunci cind da avizul de nelegalitate sau de legalitate. Acum asteptam raspunsul Prefecturii la actul depus si prin acest demers nu vrem sa influentam Institutia Prefectului sa dea un anume aviz", ne-a declarat Ionel Preda, consilier local PDL. Pasul facut de Partidul Democrat Liberal era de asteptat mai ales ca la sedinta, liderul local portocaliu, deputatul Alin Trasculescu, a atentionat ca va contesta decizia alesilor liberali si social democrati. Si este de asteptat ca Prefectura sa joace cartea avizului de nelegalitate pentru acest proiect de hotarire, ca riposta in batalia PSD (Consiliul Judetean Vrancea- Marian Oprisan) si PDL (Prefectura Vrancea "" Alin Trasculescu). (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 42 minute, 30 secunde
De ce sa mai ascultam ce spun pdl-istii nu se vede dezastrul provocat de ei, cu abjectiile lor? Ati auzit voi ca in urma deciziilor luate de ei sa fi crescut nivelul de trai al romanilor? Da, a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.