Politică

Seful PSD il ia in brate pe Oprisan

Mihai Boicu
22 nov 2005 949 vizualizări
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ieri ca nu exista nici "o dovada tangibila" pentru a i se retrage sprijinul politic lui Marian Oprisan si a pus acuzatiile care i se aduc baronului pe seama atacurilor actualei puteri la adresa pesedistilor.

Presedintele PSD Vrancea a participat ieri la intrunirea Biroului Permanent National al partidului, unde una dintre temele discutate a fost situatia din judetele afectate de inundatii. Mircea Geoana a spus dupa sedinta ca Guvernul a promis pentru Vrancea suma de 2500 de miliarde lei si a alocat in schimb numai 560 de miliarde de lei. "Marian Oprisan sustine, si nu avem nici un motiv sa nu il credem, ca acesti

bani au fost cheltuiti conform legii. Daca exista elemente concrete, ele trebuie explicitate, dar acest tip de raport din partea Corpului de Control a primului ministru este pur si simplu neserios. El spune ca s-au cerut prea multi bani, nici o acuza concreta. Cred ca este responsabilitatea Guvernului sa prezinte o situatie cu pregatirea pentru iarna, in conditiile in care sint mii de familii care nu au inca un adapost deasupra capului", a declarat Geoana. Reamintim faptul ca Oprisan a fost acuzat de Corpul de Control al Guvernului ca a deturnat banii pentru inundatii, deoarece se repara si portiuni de infrastructura care nu au fost stricate de ape. Presedintele PSD a spus ca Marian Oprisan a prezentat un material cu modul in care au fost cheltuiti banii alocati Vrancei pentru refacerea infrastructurii si a pus acuzatiile care i se aduc baronului pe dorinta actualei puteri de a-si masca "incompetenta si dispretul fata de cetateni".

"Este o tactica evidenta - se scumpeste o factura, apare un atac la PSD, ai o problema cu inundatiile, mai apare un lider PSD atacat ... cita vreme tine de foame aceasta tactica, este putin probabil pentru romani sa raspunda acestui tip de atac politic", a mai declarat liderul PSD.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.