Politică

Trei nume noi la CL Focsani: Chiper, Preda si Vranceanu

Iulia Crețu
25 iul 2010 1168 vizualizări
Ei ii inlocuiesc pe functionarii publici Mioara Lazar si Adrian Colin, dar si pe Romeo Paul Postelnicu, politician cazut in dizgratia PNL pentru afinitati cu PDL

PDL si PNL isi trimit oameni noi la Consiliul Local Focsani, in urma certurilor cu membri mai vocali sau prin promovarea altora ca functionari publici, posturi incompatibile cu statutul de ales local. Astfel, Romeo Paul Postelnicu, candidatul din 2008 al PNL Vrancea la functia de primar al Focsanilor, cazut in dizgratie, va fi inlocuit la sedinta ordinara de saptamina viitoare cu Gicu Vranceanu. Acesta a mai facut parte din CL, pentru putin timp, si in mandatul 2004-2008. Atunci, acesta intrase in micul Parlament municipal din partea Partidului Umanist Roman. "Va solicitam sa constatati incetarea de drept a calitatii de consilier local a d-lui Postelnicu Romeo Paul avind in vedere ca si-a pierdut calitatea de membru al Partidului National Liberal", transmite secretarul general al PNL, Radu Stroe. La rindul lor, democrat liberalii isi innoiesc rindurile consilierilor locali. Prin plecarea alesilor Mioara Lazar, director adjunct la AJOFM, si Adrian Colin, director la APM Vrancea, la Consiliul Local vor fi promovati supleantii Lucica Chiper, director la Drumuri Nationale Vrancea si Ionel Preda, director in cadrul Electrica. Statutul celor doi nu este incompatibil cu functia de ales local. "Mentionam ca supleantii propusi spre validare sint membri ai PDL Vrancea si intrunesc conditiile de eligibilitate prevazute de lege", a declarat Alin Trasculescu, presedintele PDL Vrancea. Democratii doreau sa-i aduca la CL pe cei doi inca de la sedinta lunii precedente, cind insa nu s-au sincronizat sa aduca documentele in timp necesar, lasind portita libera majoritatii PSD-PNL sa voteze proiecte de importanta. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.