Politică

Schimbari in conducerile marilor regii si companii

Ziarul de Vrancea
10 nov 2005 806 vizualizări
Conducerile marilor regii, ale companiilor nationale si sefii societatilor importante ramasi in functii de pe timpul guvernarii PSD trebuie inlocuiti, a declarat, ieri, liderul PD Buzau, Cezar Preda, care este si vicepresedinte al partidului.

Potrivit lui Preda, acestia nu au fost inlocuiti la zece luni de la instalarea noii puteri din doua motive: pe de o parte pentru ca noul Guvern a avut alte prioritati, iar pe de alta parte pentru ca sefii marilor regii din tara ar avea sustinatori in rindul Coalitiei. "E o chestiune in care cred. Acesti sefi mari sint inca pe posturi la zece luni de la schimbarea guvernarii din doua chestiuni. Unu: interesul premierului si Guvernului a fost axat pe programul de guvernare si mai putin pe schimbarea acestora. A fost prioritara aplicarea programului de guvernare coroborat cu problemele grave pe care le-a avut Romania. Doi: fiecare din ei are un sustinator in Alianta sau in Coalitie. Cred in acest lucru", a declarat Preda, citat de

corespondentul MEDIAFAX. Potrivit acestuia, schimbarile la conducerile marilor institutii trebuie operate, iar acest lucru va fi facut in perioada urmatoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.