Politică

Cioranu a pierdut locul de consilier la Pufesti

Doina Ganea
25 iun 2010 1393 vizualizări
Dat afara initial pe un document semilegal, alesul local nu mai poate reveni in Consiliul Local u conducerea PNG s-a sucit si a anuntat retragerea sprijinului politic u in situatia sa mai sint alti 12 supleanti pe lista de consilieri ai PNG, care au fost exclusi din partid pina cind s-a gasit unul care sa fie de acord cu alianta cu PSD

Consilierul PNG-CD Vasilica Cioranu, care a fost scos afara din Consiliul Local Pufesti pe baza unei false adrese a partidului prin care se anunta retragerea sprijinului politic, nu mai poate reveni in functie. Potrivit acestuia, un nou fax trimis de conducerea partidului de la Bucuresti anunta Primaria Pufesti de retragerea sprijinului sau politic. In urma sedintei din 31 mai, cind CL Pufesti, intrunit in sedinta ordinara, a luat act de incetarea calitatii de consilier local a lui Vasilica Cioranu, pe baza unei hirtii fara stampila, acesta a fost la seful sau de partid Gigi Becali, de unde s-a intors cu un document in regula care il confirma in continuare in functie. La citeva zile dupa aceea, o noua "depesa" sosita de la Gigi Becali ii anunta pe edilii locali ca lui Vasilica Cioranu, in spiritul aliantei cu PSD, i-a fost retras sprijinul politic, iar in locul sau a fost numit Ion Damian, care ocupa locul 15 pe lista de supleanti a PNG-CD. Potrivit primei adrese, de care s-au folosit consilierii locali ai Pufestiului pentru a scapa de Cioranu, alti 12 membri ai PNG aflati pe lista de supleanti fusesera eliminati pentru a se ajunge la cel care a fost dispus sa voteze schimbarea din functie a viceprimarului PDL Costel Neghina. Fostul consilier PNG este dispus sa continue sa se bata pentru postul sau pierdut. "S-au intilnit cu cei de la PSD, s-au dat niste telefoane la Bucuresti si asa conducerea partidului a trimis un nou fax la Primarie prin care ii anunta ca mi-au retras sprijinul politic. I-am solicitat primarului sa-mi arate adresa pe care a primit-o de la PNG si mi-a zis ca o voi primi in termen de 30 de zile. Oricum eu luni am facut plingere la Parchetul Adjud pentru fals si uz de fals, am facut plingere la Institutia Prefectului sa vedem ce raspunsuri mai primesc", ne-a declarat Vasilica Cioranu, ex-consilier PNG la Pufesti. In calitate de sef al sau pe linie sindicala, Costel Ichim liderul Propact Vrancea, a declarat ca il sustine pe alesul local. "Cei de la Bucuresti n-au contribuit cu nimic la campania sa electorala, singur a cistigat alegerile fara nici un ajutor. Nu-i corect acum sa dispui de un loc in Consiliu Local pe care nu l-ai cistigat cu forte proprii. Si pentru ce? Pentru ca este un om mai vocal? Ne mai gindim pina la alegerile din 2012 daca sa schimbam statutul sindicatului si membrii nostri sa candideze ca independenti", a spus Costel Ichim. La acest moment, Propact este o organizatie apolitica. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.