Politică

Senatorul Placinta doreste comasarea scolilor cu citiva elevi

Iulia Crețu
23 iun 2010 790 vizualizări
Parlamentarii de Vrancea ai Puterii intentioneaza sa faca un tur prin scolile mici din Vrancea, care au inscrisi sub 15 elevi, si sa analizeze posibilitatea comasarii unitatilor de invatamint.

In opinia senatorului PDL Sorina Placinta, ar fi mai bine sa li se puna la dispozitie copiilor microbuze de transport decit statul sa plateasca fonduri pentru intretinerea unor scoli pentru citiva copii. Acelasi lucru il propune Placinta si pentru spitale. Cele care nu dispun de dotarea medicala necesara, dar nici de specialisti, ar trebui sa se inchida si sa se puna la punct un sistem functional al ambulantelor care sa preia pacientii. "Intentionez sa ma intilnesc cu Razvan Mustea, Alin Trasculescu si cu Maria Pircalabescu si sa le propun sa vedem scolile care au inscrisi sub 15 elevi. Ca sa intretii te costa enorm si cred ca este mai bine sa pui la dispozitie cite un microbuz. Asta chiar daca pentru copiii aceia poate este convenabil, ca invata aproape de casa. La fel si la spitale. Ar fi indicat sa se pastreze cele care au dotare, personal si medici specialisti. Nu ar fi mai indicat sa se puna la dispozitie mijloace pentru transportul pacientilor pentru ca acestia sa poata fi tratati decit sa ajunga intr-un spital unde nu li se asigura nimic? Intradevar este un lucru care doare, dar ar durea si mai mult daca pasul va fi aminat", ne-a declarat senatorul Sorina Placinta. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.