Politică

Alin se crede buturuga ce-l va rostogoli de la Primarie pe Nini

Iulia Crețu
18 iun 2010 904 vizualizări
Dupa ce liberalul Nini Sapunaru si-a anuntat tinta clara pentru alegerile din 2012 Primaria municipiului Focsani, democrat liberalul Alin Trasculescu ii transmite adversarului sau politic faptul ca electoratul este mult mai inteligent decit intelegerile transpartinice ale d-nului Sapunaru .

Liderul PDL comenteaza si sustine ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg" si anticipeaza ca PNL n-are sanse la Primaria Focsani. "Domnul Sapunaru ar fi trebuit sa candideze la sefia CJ, ar fi fost un plus pentru PDL. Presedintele PNL este pripit, s-a mai inselat dumnealui in calcule politice, iar pina in 2012 mai este mult", ne-a spus Alin Trasculescu. Promisiunea din campania pentru sefia Partidului National Liberal Vrancea, in care Sapunaru isi stabilea sa cistige Primaria de la Focsani si cel putin un post de vicepresedinte la Consiliul Judetean Vrancea, l-a pus in garda pe Alin Trasculescu, de la PDL. Cel mai probabil, in 2012 democrat liberalul va mai incerca o data sa ajunga primar de municipiu resedinta de judet, dupa ce in 2008 a fost la un pas sa-i sufle mandatul edilului social democrat Decebal Bacinschi. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 44 minute, 2 secunde
Fratilor, dar chiar nu vedeti ce nulitate de om e acest Trasculescu? Oameni ai PDL cautati sa eliminati si sa distreti definitiv astfel de elemente.
, acum 739398 zile, 20 ore, 44 minute, 2 secunde
dar numai el? le lipseste caracterul , pregatirea profesionala, practica, etc. etc . Nu au nici o valoare si vor fi cei mai dispretuiti oameni care nu-si vor gasi locul nicaieri !! Au vrut ei sa citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 44 minute, 2 secunde
Bine zice d-nul constantin dar vedeti ei nu vor sa lase pe altul sa candideze .Daca nu esti agreat de bosi nu poti candida nici la cea mai mica fuctie in partid dapai sa mai candidezi la alte fuctii , citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 44 minute, 2 secunde
Cum mai are tupeu acest tip sa participe la alegeri?! Dupa cum a votat la"motiunea de cenzura" va ajunge primar pe groapa de gunoi de langa abatorul lu'tacsu! Tupeu de politician fara bun simt!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.