Politică

Liberalii sint siguri ca UDMR nu va vota motiunea

Iulia Crețu
14 iun 2010 624 vizualizări
Democratii care voteaza impotriva Guvernului lor vor fi dati afara din PDL

Deputatul liberal de Vrancea, Nini Sapunaru, sustine ca atunci cind isi urmaresc interesul, politicienii maghiari din Parlamentul Romaniei sint cei mai disciplinati la vot. Sapunaru crede ca la votarea motiunii de miine, senatorii si deputatii Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania nu vor trada cauza portocalie. Parlamentarul vrincean stie si motivul fidelitatii. "UDMR sint partenerii de incredere ai Puterii. Nu vor vota motiunea pentru ca au primit la schimb de la PDL studiul in limba maghiara. Citi parlamentari UDMR vor fi in sala, atitea voturi impotriva motiunii vor acorda", a fost de parere Sapunaru. Pentru a cadea Guvernul Boc, motiunea initiata de PSD si sustinuta de PNL, "Opriti genocidul social", are nevoie de 236 de voturi "pro" din totalul de 471. Opozitia liberalo-pesedista trebuie sa "suceasca" la vot 24 de miini PDL, UDMR sau UNPR. Citiva democrat liberali au anuntat ca vor sprijini motiunea, acestia riscind sa fie "oi negre" la Biroul Permanent al PDL de astazi, unde se ia in discutie excluderea din partid a tradatorilor. Un parlamentar democrat de Iasi a organizat in week-end o intilnire cu electoratul sau pentru a stabili cum voteaza motiunea. Multimea, nemultumita de masurile guvernului, a izbucnit si a stirnit scandal la intrunire si i-a cerut alesului sa fie pentru motiunea impotriva Guvernului Boc. Parlamentarii PDL de Vrancea au anuntat ca vor vota impotriva motiunii. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.