Politică

Oficial, criza i-a reunit la Snagov pe pedelisti si presedinte

Iulia Crețu
9 iun 2010 692 vizualizări
Neoficial, s-ar fi discutat si despre viitori ministri, intre care s-a strecurat numele senatorului Placinta, in locul lui Mihail Seitan, la Ministerul Muncii u alegerile interne la PDL Vrancea se vor derula potrivit graficului stabilit

Parlamentarii PDL de Vrancea participanti la intilnirea de duminica de la Snagov s-au ferit sa declare presei din dedesubturile discutiilor cu presedintele Traian Basescu. Potrivit surselor de la Bucuresti, intilnirea a avut citeva sageti prezidentiale catre trio-ul BVB (Blaga, Videanu, Berceanu), ministri banuiti ca nu au aplicat masurile de reducere a cheltuielilor anuntate, si ca l-ar sabota pe premierul Emil Boc din interior. In lipsa unei reactii din partea liderului filialei, deputatul Alin Trasculescu, colegul deputat de Focsani, Razvan Mustea, ne-a declarat ieri ca discutia a avut ca tema criza si masurile de redresare. "A fost o intilnire interna a PDL, cu prezenta Presedintelui Romaniei. Discutiile s-au axat pe dezechilibrele din sistemul bugetar si pe masurile asumate de Guvern prin procedura declansata in data de 7 iunie", s-a limitat sa ne declare deputatul PDL. Tot pe surse, a ajuns la presa informatia potrivit careia, la finele acestei luni, dupa ce masurile de taiere cu 15% si 25% a pensiilor si salariilor vor fi ratificate, vor cadea si citeva capete ministeriale. Bursa zvonurilor aminteste numele a doi parlamentari vrinceni care s-ar pregati sa devina ministri, Razvan Mustea, la Educatie, si Sorina Placinta, la Munca. Mustea a precizat ca "este o perioada in care numai ministru sa nu fii", negind ca el personal ar fi in asteptarea numirii. In alta ordine de idei, calendarul alegerilor interne de la PDL Vrancea merge conform planului initial. Alegerile pentru presedintele organizatiei si pentru componenta Biroului Politic al PDL vor avea loc pe 4 iulie. Parlamentarii portocalii, pentru a nu crea valuri in partid, si asa incercat greu de criza mondiala, protestele de strada si masurile sinucigase electoral ale Guvernului, s-au inteles si fiecare va avea o functie. Alin Trasculescu o va avea de partea sa pe Sorina Placinta cel putin formal, primul vizind functia de presedinte, in timp ce senatorul tinteste la prim-vicepresedinte. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.