Politică

Cioranu se va intoarce consilier la Pufesti

Doina Ganea
7 iun 2010 1124 vizualizări
Dat afara pe o semnatura ilizibila, pufesteanul Vasile Cioranu revine in Consiliul Local cu patalama de la Becali

Consilierul PNG-CD Vasilica Cioranu, care a fost scos afara din Consiliul Local Pufesti pe baza unei false adrese a partidului prin care se anunta retragerea sprijinului politic, are toate sansele sa revina. In urma sedintei din 31 mai, cind CL Pufesti, intrunit in sedinta ordinara, a luat act de incetarea calitatii de consilier local a lui Vasilica Cioranu, pe baza unei hirtii fara stampila, acesta a fost la seful sau de partid Gigi Becali, de unde s-a intors cu un document care il confirma in continuare in functie. "Prin prezenta va confirmam faptul ca dl. Cioranu Vasilica, consilier in cadrul Consiliului Local Pufesti, este membru al Partidului Noua Generatie "" Crestin Democrat si beneficiaza de sustinerea politica a conducerii PNG-CD. Pe aceasta cale va rugam ca orice alt document care nu contine antetul partidului, precum si stampila Biroului Permanent Central al PNG-CD sa nu fie luat in considerare, fiind nul de drept", se precizeaza in adresa semnata de vicepresedintele PNG, Virgil Becali. Potrivit primei adrese, nestampilata si neasumata, de care s-au folosit consilierii locali ai Pufestiului pentru a scapa de Cioranu, alti 12 membri ai PNG aflati pe lista de supleanti fusesera eliminati pentru a se ajunge la cel care a fost dispus sa voteze schimbarea din functie a viceprimarului PDL Costel Neghina. Cu documentele de la Gigi Becali in brate, Cioranu a cerut convocarea unei noi sedinte de Consiliul Local prin care sa fie revocata hotarirea 18 din 31 mai 2010 privind incetarea mandatului de consilier. "Astept sa vedem ce vor face pentru ca asa ceva nu este posibil. O institutie serioasa, ca cea a Consiliului local, sa ia in consideratie o hirtie fara stampila si fara semnatura in clar si sa faca o astfel de nedreptate? Cum era sa fiu dat afara din partid cind eu sint presedintele organizatiei de la Pufesti? Potrivit statutului, la propunerea organizatiei locale, filiala Vrancea a PNG ia masura retragerii sprijinului politic. Adica eu ma dadeam afara pe mine? Si unde mai pui ca fiul meu este vicepresedinte al PNG, el era urmatorul care trebuia sa aprobe aceasta masura. Totul vine insa de la faptul ca am sesizat o serie de nereguli care se petrec la nivelul administrativ al primariei si de aceea au facut acest abuz", ne-a declarat Vasilica Cioranu, consilier PNG la Pufesti. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 22 ore, 8 minute, 56 secunde
Un reclamagiu notoriu,un ,,om\\\'\\\' fara morala, un afacerist jalnic ,un presedinte local de partid format din 3 membri(1=tata,2= fiu).Un individ care straluceste prin incultura ,rautate si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.