Politică

Sedintele conducerii Aliantei se tin prin telefon!

Mihai Boicu
5 nov 2005 831 vizualizări
Liderii Aliantei D.A. Vrancea nu s-au mai intilnit de aproape o luna pentru a discuta despre guvernarea judetului

Principalele partide aflate la putere in Vrancea, PNL si PD, guverneaza in virtutea inertiei, dat fiind ca cei doi copresedinti ai Aliantei D.A. se afla mai toata saptamina la Bucuresti. De trei saptamini, copresedintii Corneliu Momanu si Jan Vraciu nu s-au mai intilnit in cadrul Consiliului Judetean de Coordonare al Aliantei D.A., fapt care creaza unele sincope in actul de guvernare. In mod normal, aceste sedinte de lucru ar trebui sa aiba loc saptaminal sau ori de cite ori este necesar, dar in ultima vreme acestea au fost ca si inexistente. Situatia este provocata in special de luptele pentru putere din interiorul celor doua partide care le ocupa week- end-urile liderilor PD si PNL, dar si de faptul ca senatorul Jan Vraciu a devenit recent cursant al Colegiului National de Aparare si a fost nevoit sa ramina la sfirsitul saptaminii in Bucuresti. In ciuda evidentelor, liderii PNL si PD sustin ca activitatea parlamentara si alegerile din cele doua organizatii nu afecteaza conducerea Aliantei D. A. si nici guvernarea judetului. Potrivit deputatului Corneliu Momanu si senatorului Jan Vraciu, sedinta conducerii Aliantei D.A. nu a mai avut loc de trei saptamini. In urma cu doua saptamini s-a "sarit" peste o sedinta deoarece presedintele PD Vrancea se afla la Bucuresti. "Coordonam foarte bine activitatea Aliantei, sint telefoane, discutam des", ne-a spus deputatul Corneliu Momanu, presedintele PNL. Oficial, sedinta de simbata trecuta nu a mai avut loc din "vina" jurnalistului Robert Turcescu, care a monopolizat atentia locala prin lansarea cartii sale la Focsani. Liderul democrat Jan Vraciu sustine la rindul sau ca "micile sincope" la sedinte nu afecteaza in nici un fel activitatea de conducere a organizatiei. "Este o perioada cind calendarul este mai incarcat, dar incercam sa ne coordonam. Repet ceea ce am spus intotdeanuna, la nivelul Aliantei D.A. nu sint probleme", ne-a spus senatorul democrat Jan Vraciu. Cei mai probabil, daca nu vor avea alte evenimente in program, sedinta conducerii Aliantei D.A. va avea loc azi, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvint Eduard Lambrino.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.