Politică

Liberalii se aleg

Iulia Crețu
29 mai 2010 812 vizualizări
Buletinul de vot are doua optiuni: Ionescu sau Sapunaru

Astazi au loc alegeri interne la PNL, liberalii desemnindu-si de la ora 10.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Focsani, presedintele, dar si componenta Biroului Politic Vrancea, cu 8 vicepresedinti si 28 de membri. Pentru cea mai inalta functie in partid candideaza deputatul Nini Sapunaru si primarul de la Homocea, Neculai Ionescu. Functia de conducere este detinuta de Sapunaru din 2004, stafeta fiind preluata atunci de la Corneliu Momanu, fost deputat, in prezent la PDL, plecat de la portocalii via PLD. La conferinta judeteana a PNL vor participa cu drept de vot 468 de delegati. Numarul acesta a fost stabilit in functie de rezultatele organizatiilor locale ale PNL la recentele alegeri din Romania. Numai de la Focsani vor veni in jur de 63 de delegati. In calitate de invitati, la lucrarile Conferintei Judetene si-au confirmat participarea vicepresedintele Rares Manescu, sotul eurodeputatului ALDE Ramona Manescu, Mircia Muntean, primarul orasului Deva, iar presedintele PNL, Crin Antonescu, este asteptat sa faca un tur de forta prin tara. Acesta are programata o vizita si la Brasov, de acolo fiind asteptat la Focsani pentru a vedea pe ce se bazeaza in vederea alegerilor locale la Vrancea din 2012, alegeri pe care liderul galben le considera extrem de importante. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 12 ore, 40 minute, 51 secunde
Nini Sapunaru.cu asa un lider cum vreti voi sa aveti increderea oamenilor? Suntem o adunatura de perpeliti care mai de care mai lingai, incercand sa prindem ce a mai ramas de la masa altora. Rusine citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.